QTIVY 5 Nogu pojaviti Božićnih jelki sa Sjajnim Komade Kolapsoidni Lako-Skupština Umjetna Šljokice Drveta Kuci & Zabavu & Ureda i Kamin Dekor (5FT Zvijezda-Zlato)

QTIVY 5 Nogu pojaviti Božićnih jelki sa Sjajnim Komade Kolapsoidni Lako-Skupština Umjetna Šljokice Drveta Kuci

KM 22.49

Dostupnost

❤KREATIVNI DEKOR❤ 5 nogu drveće je napravio visokog kvaliteta PVC & Šljokice i sjajno komade, To je lijepo napisana, izgleda lijepo i umjetničke, daje ti odličan način da dekor tvoj dom. ❤POSEBAN MINERALNU❤ veštački drveće ima mnogo sjajnih zlatnika, koji će sijati na svjetlu.Znaš, možeš biti neki mali ukrase kao što je DOVELO svetla da bi to je drugačije i više privlačan. ❤SAVRŠEN POKLON❤ Ove pojaviti drveće je izuzetan rad, i jednostavno kutiju pakovanje.Oni izgleda jednostavno, ali nije jednostavna, ti si savršen dar izražavanja ljubavi na rođaci i prijatelji. ❤LAKO-SKUPŠTINA&VRATITI❤ Su šljokice drveće može biti postavljen bez alata ili nikakve posebne vještine za minut, oni su lako radnju u kutiju i kretati za ponovnu.Jednom u vlasništvu, uvek je koristila. ❤ISKORISTITI PRILIKU❤ Ove kolapsoidni drvo su savršeni za kuće ili noć Veštica dekoraciju, može biti stavljen na pored kamina ili bilo gdje u tvojoj kući.To će biti tvoj dom veselo. ❤Opis ●Potpuno : QTIVY ●Materijal : Visokog kvaliteta PVC & Šljokice, sjajno komade, plastični bazu ●Tip : 5 nogu Božićnih jelki ●Boja : Zlato, Zlatne Boje, Srebro, srebrne Boje, Zeleno ●Visina : 150 cm / 5 nogu ●Paket dimenzije : 40x40x8 cm / 13.8x13.8x3.1 u ●Težinu : 1.1 kg /2.42 kg ❤Karakteristike ●Kreativni dizajn, jednostavno i elegantne, 100% novo! ●100% visokog kvaliteta, lijepa paket, divan dar za žene i muškarce. ●Lijepo i umjetničke kući dekor. ●Lako postavio i prodavnice, mogu pomerati. ●Jednom u vlasništvu, uvek je koristila, sjajem u tvojoj kući. ❤Pakovanje Listu ●1 x-5 nogu drveće set ❤MALTENE ●drvo ne bi trebala biti izložen da je kiša ili sneg.Trebalo bi da koristi unutra ili na prekriven trijemu ●QTIVY teži za tvoj otkup iskustvo, 100% sav novac da vam garantujem, ako postoji problem.Totalno bez rizika zašto ne probaš?.


Ključne karakteristike

To se sviđa i kupcima

Božićno Drvce S Vrećom
  • Newbie

Božićno Drvce S Vrećom

KM 12.22

Štiti svoj dom i vozilo.Nema više borova i soka u tvojoj kući i auto.Trajnih, pere i ponovno iskoristivih.Radi kao Drvo suknju ili krije ispod tvog postojeće.Uklapa se u 8' drvo.Štiti s