Dijamant, i Oštrila je Kamen Nož Rezacem Mini Compact Duplo Stranu za Džep #400/1000 sa Keramičke Silver - 1pcs

Dijamant, i Oštrila je Kamen Nož Rezacem Mini Compact Duplo Stranu za Džep 400/1000 sa Keramičke Silver - 1pcs

KM 6.66

Dostupnost

????Funkciju:Ovo dimaond nož rezacem može da se koristi za svaki predmet želiš da isturpijate i poljaci, uključujući kuhinji pribor za jelo, makaze, na Otvorenom alatima ili džepu noževe, Također radi za alat za vrt. ????Karakteristike:dvostruki strane nož rezac je napravljen od dijamanata i keramička.Dijamant strana je 400 stisnuti za brzo vraća ivice da originalni oblik i uklanjanje nered.Keramike površinu je 1000 stisnuti za olakšavanje i poliranje oštrice.Više efikasnosti i izdržljivost su manje opasan od waterstones štetu margina. ????Dimenzije : mini dijamant tanjir i oštrila je kamen veličina je 2-15/16" (Ne) x 1" (P) x 1/4" (H).Težine : 54 G.Mini veličina veoma prenosni, lako nositi sa bilo gdje svaki dan. ????Lako iskoristi & Održi : sporazum i oštrila je kamen jednostavno koristiti u suv ili vodom, ili je oštrila je ulja.Bilo kako je dobro za oštre.Molim te čiste i suhe dijamant kamen nakon i oštrila je spriječiti se rust.Jedan plastičnu vrećicu za zaštitu dijamant/keramičke površinu. ????Garancija:90days kvaliteta, kad imaš li problem u roku od tri mjeseca poslije kupovine, molim vas da kontaktirate nas, a mi cemo obezbediti si zadovoljan rješenje.


Ključne karakteristike

To se sviđa i kupcima

Chosera 600 Stisnuti Kamen sa Baze
  • Newbie

Chosera 600 Stisnuti Kamen sa Baze

KM 55.12

Velicina : 210 x 70 x 25 milimetara.Saučesništvo : Oblači kamen (čišćenje kamen) 65x47x32 mm 1 deo.Za Teško plesati svrhe.Stisnuti : 600 Napravljeno u Japanu [Prijavu] Rezanje noževe

Originalni Rezacem P220 Pojas
  • Newbie

Originalni Rezacem P220 Pojas

KM 10.54

Za oštrila nož.Za korištenje s Posla Oštar Nož i Alat Rezacem samo.Još preciznost proizvod iz tvorci Vježba Doktor i Darex.Još podataka : Šest P22 srednje stisnuti zamjena pojaseve.