PPHAO - Nazad Četkom za Tuš - Kupanje Sunđer Dugo Spužvu - Kupanje Nazad Četkom za Tuširanje za Muškarce - Četku za Žene - Sunđer za Muškarce - mnogo manje od 21,5 CM - Zeleno Spužvu - 2 Pack

PPHAO - Nazad Četkom za Tuš - Kupanje Sunđer Dugo Spužvu - Kupanje Nazad Četkom za Tuširanje za Muškarce - Četku

KM 7.49

Dostupnost

【Mnogo manje od 21,5 CM DUGA】Nam nadređeni tuš nazad četkom je dovoljno dugo da ti očistim celu nazad ni za muškarce.To će biti rastegao kad povuces da mi opere leđa. 【BRZO PJENA U 3 SEKUNDE】Prijaviti malo gela za tuširanje ili sapun, nazad četkom za tuš pun gustom i bogat pjene,duboko čist tvoje tijelo ,i natrag četkom za tuširanje za muškarce teško exfoliating čini da se osjećaš meko i svježe nakon tuširanja. 【DOSTUPAN ZA MUŠKARCE I ŽENE】Ovaj sunđer sa petlje odelo za ljude kojima je potrebna teško exfoliating za leđima.I ne zaboravi da očistiš iza koljena, to uvijek bio ignorisan. 【100% RECIKLIRANOG PE】Naš exfoliating nazad četkom je dizajnirao super meki 100% recyled mrežom.Možeš da koristiš to sigurno.Loop dizajn da možeš zgrabiti završava i čist leđa bez napora. 【BRIGA INFORMACIJE】Isperi kadi loofahs throughly, visi u hladnoća da se osuši nakon svakog koristiti.To je lako da se suše.Tu je 3 boje kombinaciju za tebe.Tu je 3 boje kombinaciju za tebe.


Ključne karakteristike

To se sviđa i kupcima

Spužvu Lica Blok (Slučaj za 72)
  • Newbie

Spužvu Lica Blok (Slučaj za 72)

KM 104.99

Čisti i nježno exfoliates.Ublažava u toplu vodu.Remen uključena da visi suv.Naš Spužvu Lica Gajbi se nalazi i 100% prirodni pravi sunđer na jednu stranu i mekan terry platna na druge.