mikimini Kupanje Rukavicu za Žene, Kupanje Pouf Mreža Četkice 1 PC Nadograditi Verzija | Sunđer & Exfoliating Blok 2 u 1 Profesionalni Dizajn | Exfoliating Nježno s Elastično (1 PACK)

mikimini Kupanje Rukavicu za Žene, Kupanje Pouf Mreža Četkice 1 PC Nadograditi Verzija | Sunđer & Exfoliating Blok

KM 6.74

Dostupnost

????Sigurno & Smiren-Ovo Duplo Strani Kupanje Rukavica je napravljena od vrhunske PVC i tkanine materijal.Smanji alergiju i Sigurno za sve kože!. ????2 u 1 Dizajn-Kupanje Rukavica+Sunđer.Premium spužvu stvaraju velike nasapunjaj da čist tijelo.Lako da se družim sa sladak struna. ????Lako da cu koristiti Jedna veličina najviše odgovara.nositi to da oribam kožu s stan tkanine strani ili koriste spužvu strana čista tvoje tijelo sa izobilju nasapunjaj. ????Exfoliating .. Drži kožu zdravije sa dnevnik sudsing i nježan exfoliating, Promoviše zdravo kožu i unapređenje oštećen kožu. ????Zadovoljstvo Službeprijateljskom uslugom.Sta cekas?.Velicina : 1 Računati (Pakovanje od 1).


Ključne karakteristike

To se sviđa i kupcima

Spužvu Lica Blok (Slučaj za 72)
  • Newbie

Spužvu Lica Blok (Slučaj za 72)

KM 104.99

Čisti i nježno exfoliates.Ublažava u toplu vodu.Remen uključena da visi suv.Naš Spužvu Lica Gajbi se nalazi i 100% prirodni pravi sunđer na jednu stranu i mekan terry platna na druge.