Ruku Prirodni Parafina Vosak Ruku Zanima me Oslobodi Suv Vlažni Vosak Ruku, Nogu Briga Lepota Vosak SPA Kožu Briga Vosak(Lavande)

Ruku Prirodni Parafina Vosak Ruku Zanima me Oslobodi Suv Vlažni Vosak Ruku, Nogu Briga Lepota Vosak SPA Kožu Briga

KM 17.92

Dostupnost

Prirodno parafina - - Napravio visokog kvaliteta prirodni parafina, potpuno bezopasan za kožu, siguran za korištenje, pogodan za sve tipove kože.Oslobodi hemijsko-Duboko navodnjavanjem i termalni terapije, nakon dugog dana, zbogom da se osuši ruke i noge, razbio petama, grubo laktovi i mišića bol.Lako iskoristi - Lako za korištenje, da osiguram sigurnost i udobno, jako je pogodan za većinu parafina kupanje mašine na tržištu.Pogodan za više delova -Ovo parafina vosak je pogodan za ruke, noge, ruke, noge i dijelove tijela.Generalno prijavu -Ovo parafina ruku vosak je korišćena u mnogim situacijama, kao što kupatilo, SPA, hotel, itd.Kako da Koristim : Ruku briga : 1. Rez vosak blok na male komade, ili je razbiti i stavi je u (pokupio vrućine izolaciju odboru i ne staviš vodu) 2. Vosak topi u oko 10 minuta, baci nekoliko kapi esencijalnih ulja u, uglavnom za povećanje lubricity 3. Nakon vosak je potpuno otopiti, isključi struju, i staviti na vrućinu izolaciju odbora u spriječiti ruke od toga da budem spaljen do dna travu 4. Pokušaj temperatura, polako stavi ruke u, potopio je za oko 5 sekundi, ponavljam 5 puta, neka mesta ne može biti natopljena sa kistom 5. Nosi rukavice za jednokratnu upotrebu, ili rukavice za lako ljušti, peel vosak nazad u lonac nakon završetka (može biti upotrebljeno u više navrata 25-30 puta) 6. Vosak može biti skinuta u oko 10 minuta, i efekat je u poređenju Specifikacija : Predmet Tip : Ruku Vosak Materijal : ABS Neto Sadržaj : 453g Život na Polici : 3 godine Paket Listu : 1 x Ruku Vosak.


Ključne karakteristike

Item Type:
Hand Wax
Material:
ABS
Net Content:
453g
Shelf Life:
3 years
Package List:
1 x Hand Wax :

To se sviđa i kupcima

Depileve Breskve Parafina 6lb
  • Newbie

Depileve Breskve Parafina 6lb

KM 29.99

BOLJE KOŽU.Ovo spa vosak napuniti uključuje avokado ulje i mononukleozu Tahiti unaprijediti elastičnost i uglađenošću kože.MEKŠI IZGLEDA KOŽU.Depileve breskve parafina za parafina v