MeDecor Drvo Podmetače za Kafu Sto Krugu Upija Prirodni Acacia Drvo i Smole 4 Komada Podmetač Spremno za Piće - ponovno iskoristivih Podmetače Handcraft Set 4 (Drveta)

MeDecor Drvo Podmetače za Kafu Sto Krugu Upija Prirodni Acacia Drvo i Smole 4 Komada Podmetač Spremno za Piće -

KM 14.24

Dostupnost

✅ PRVOKLASNI KVALITET PIĆE PODMETAČE – Izgraditi da prošle sa pažnje na detalje, ta jedinstvena sladak podmetače su napravljeni od sigurno, bez otrovnih acacia drvo i smole to je nepokolebljivo i trajna i ti omogućava da bezbedno mesto čašu tako da možete da ZAŠTITITE SVOJE SKUPO KOMADICE od potencijalnih kaplje voda, ili čorbe!. ✅ ANTI OGREBOTINA PODRŠKU - da Li je to čašu vrhu ili drvene površine nema ništa da se brineš, jer našem drvo disk drvene podmetače za piće će zaštiti tvoje stolove iz se ogrebala ili nosio, štiteći površinu od kaplje i kondenzacija. ✅ LIJEPA DIZAJN - Rijeke od smole trči niz centra naše acacia podmetače, u redu, mliječni insets nudi moderna razliku od bogato zrnasto drveta, tako da je ovo set 4 će definitivno imati savršen dodatak za vaš dom je bar područje ili stolu u tvojoj dnevnoj sobi. ✅ ZAŠTITU TVOJ TABLETOP ZASLUŽUJE - Imaju tečnost sedi na tvom stolu ponekad može, jer je voda tragove ili druge trajno oštećenje.Sada možete uživati u tvoje omiljeno piće zahvaljujući našim upija piće podmetače, to zahvaljujući upija materijal će upiti kaplje i kondenzacija od hladnoće naočare i zaštititi površinu od vrućine vruće pića drži sve uredna i čista. ✅ VELIKI POKLON za useljenje IDEJA – Umoran sam od potrage za originalni, zanimljivi i jedinstveni JEDAN-NA-NA-KAKAV poklon za tvoju porodicu, prijatelje ili rodbinu?POTRAZI NEMA VIŠE, zato što imamo savršen podmetač za piće set idealno za one posebnih trenutaka na koji će te najviše omiljena osoba svuda ti to uzeti.Materijal Tip : Drvo.


Ključne karakteristike

To se sviđa i kupcima

Nambe Spiralu Vino Podmetač
  • Newbie

Nambe Spiralu Vino Podmetač

KM 54.75

Okreni se NA KLASIČNIM DIZAJN : jednostavan, a ipak hrabra, umjetnički izjavu o dizajnu liči na navijaš red spiralni stepenice, ili čak spirala čep zajebi.Elegantne Nambe stil legure i