Charlie Allen Kralj Veličine Pokrivač Set (104x90), 3 Komada Prekrivač Mekan Microfiber Lagan i Dobar Krevet Set/Coverlet/Krevet Pokriti Roze(1 Pokrivač i 2 Muhamed)

Charlie Allen Kralj Veličine Pokrivač Set (104x90), 3 Komada Prekrivač Mekan Microfiber Lagan i Dobar Krevet Set/Coverlet/Krevet

KM 29.99

Dostupnost

☛[VELIČINA & MERE] : Kralj veličine (104"x90") ćebe set, (20"x26") dve muhamed.Ultra mekan krevet za tinejdžere, jedan krevet, i kralj veličinu kreveta. ☛[VISOKOG KVALITETA MATERIJAL] : Satkana od 100% microfiber zaklon i punjenje, prekrivača set je meka i cottony.Udobno prekrivač setovi su savršeni za muškarce, žene ili djeca su tu čitave godine koristiti.Dati poklon utehe za Dečko(Djevojka) Rođendan, Prijatelji Djeveruše i Majka je Otac je Dan ili Božić. ☛[LAKO ČIST] : Jednostavno mašina za pranje hladno, sušilica suši.Nema osiguranje, Ne blede, Nema bora Ne raspliće nakon veš, ne blech, ne nosiš na hemijsko čišćenje.Govore : prvi put da koristimo, to će biti ugodnije da koristim posle čišćenja direktno od koristi. ☛[DESING&COLLOCATION] : Sonična umetnost je više trajna i lagan od prekrivači napravila po tradicionalnim šivanje tehnologije.Tako da ne moraš da brineš o čvrsto šavove ili praznine u šavovima da će izgubiti zbog pranja. ☛[CHARLIE ALLEN OBEĆAJ] : Charlie Allen je kvaliteta orijentirana kompaniju, uzmemo mušterije kao naš prioritet i ima za cilj da dostavim najbolji prekrivači i coverlets. Ako imate bilo kakvih problema kvaliteta tokom koristiti, možete se prijaviti za povrat novca bezuslovno.Ne postoji rizik da kupuju nase proizvode.


Ključne karakteristike

To se sviđa i kupcima